У рекреаційній зоні Рівного на Басовому Куті з’явиться спортивний майданчик (ФОТО)

Там раніше мав бути готель і кафе

Фото - 4 Влада

У рекреаційній зоні Рівного з’явиться спортивний майданчик, площею майже 10 соток. Йдеться про ділянку неподалік Басового Кута прямо над центральним міським пляжем, де хотіли побудувати кафе з готелем.

Землю раніше орендувала підприємиця, проте у зв’язку із систематичною несплатою орендної плати договір розірвали.

Відповідно до кадастрового номера ділянка розрахована для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури, закладів громадського харчування будівництва та обслуговування кафе.

Фото - Рівненської міської ради
Фото - Рівненської міської ради

Проте цільове призначення буде змінене на «будівництво та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту», повідомив керівник міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Петро Борейчук.

Рішення про це мають розглянути депутати Рівнеради на сесії, яка відбудеться 15 лютого.

Наразі це питання технічне, жодної проєктної документації на будівництво спортивного майданчика ще немає, також невідомо, скільки коштуватиме рівнянам майбутній спортивний об’єкт. Але Рівнерада надала дозвіл Комунальному закладу «Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»на розроблення проєкту землеустрою щодо земельної ділянки орієнтовною площею 943 м2 на вул. В’ячеслава Чорновола.

Цей проєкт-рішення можна побачити тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень