У путіна є 4 двійники: Психолог пояснив, як їх розрізнити (ФОТО)

Варто уважно придивитися

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Кандидат психологічних наук Дмитро Попов розповів, що того путіна, який приймав владу у Єльцина, вже давно немає на публіці, а його роль виконують клони.

За словами психолога, у 2015 році російські журналісти відстежили сімох осіб, які себе позиціонували як путін. У ЗМІ росії робили акцент саме на різній зовнішності – там були «синяк», «удмурт», «банкетний» тощо.

Наприклад, у Білорусі, в Гродно, 10 років тому зник чоловік, дуже схожий на путіна, суддя. Він зник взагалі і ніхто не знає, де він, але імовірно це один з двійників путіна. Я відстежую трьох «клонів» і одного, якого я називаю «бункерним». Він є оригіналом, але зовсім не факт, що це той самий путін, який прийшов до влади у 2000 році, тому що у них дуже великі відмінності, – каже Дмитро Попов.

Психолог каже, що розрізняє двійників путіна за геометрією черепа.  

Вимірюю певну відстань на обличчі на екрані. І не важливо, який ракурс або відстань від камери – мені важливе співвідношення між собою тих вимірювань, які я виміряв. Тут спрацьовує правило проєкції, і ці відстані, при будь-якому наближенні камери до обличчя все одно в своєму співвідношенні будуть давати один і той же коефіцієнт. І на підставі цих коефіцієнтів я і визначаю, двійник це чи ні.

Крім того, двійники дуже сильно відрізняються поведінкою. Так, у «бункерного» є певне захворювання, яке серйозно «вдарило» по функціоналу опорно-рухового апарату, тому права сторона у нього погано працює. Найбільше це видно по правій руці, яка практично не ворушиться. А ось у клонів цього немає.

До того ж «бункерний» катастрофічно боїться за своє життя. Він возить за собою цілу поліклініку лікарів (одного разу доходило до 16 фахівців) та дуже акуратно виконує всі вимоги щодо захисту державних осіб першої величини. Тобто те, що йому диктує Федеральна служба охорони.

Нині путін має чотирьох двійників. До речі, останній з'явився зовсім недавно. Він «путін-мандрівник».

путін у Маріуполі
путін у Маріуполі

Він літає до Маріуполя на Мі-8 – низькошвидкісному вертольоті, який дуже легко, в принципі, зафіксувати і збити. І ця людина готова хапати за руку будь-якого, хто запропонує йому рукостискання. З майорами він руки тискав, входив дуже швидко в будь-який натовп. Наприклад, у Маріуполі, коли його там зустрічали жителі цього дивного, одного відбудованого кварталу. У Дагестані зовсім недавно був він же і цілувався з усіма підряд, – каже психолог.

Окрім «мандрівника», є «парадний» путін. Він не так часто з'являється, але ось останніх два паради приймав він. Він може сісти серед людей похилого віку у формі ветеранів, сідає поруч з ними, розмовляє, і відстань між ними буквально 20 сантиметрів. Тобто ця людина бактерій і вірусів точно не боїться.

путін на параді
путін на параді

Є «стадіонний» путін. У нього, як правило, дуже короткі, але дуже енергійні промови. Він найспортивніший. Усі «Лужники» – це його виконання. І він візуально відрізняється від «бункерного», як і «мандрівник».

путін на стадіоні в Лужниках
путін на стадіоні в Лужниках

І є ще один – «говорун». Він може говорити науково, довго, багато й у нього добре поставлена мова. Ймовірно, «говорун» має або якесь відношення до науки, або навіть науковий ступінь. Він в основному виступає на економічних форумах, конференціях – там, де треба годинами про щось розповідати. І він іноді багато «хекає».

путін на одній із конференцій
путін на одній із конференцій

Для мене індикатором є Олександр Лукашенко, який, коли перед ним «бункерний», деренчить і трясеться від страху, а коли перед ним клон, то він жартує, балагурить, веселиться, тобто поводиться абсолютно розслаблено, – зауважив Дмитро Попов.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень