У популярному коктейльному сиропі виявили перевищення небезпечної речовини: Що краще оминати

Його імпортували з Франції

У сиропі для коктейлів Monin Біттер виявили порушення. Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області повідомило про виявлення напою з Франції з занадто високим вмістом барвника E 124.

Відомо, що замовником товару є ТзОВ «ПРОБАР», провулок Індустріальний, 23, м. Київ.

Цей товар вимагають вилучити з товарообігу.

Довідка

Харчова добавка E 124 (Понсо 4R) – барвник синтетичного походження, який має яскраво-червоний колір. За хімічним складом барвник E 124 - натрієва сіль: гранулят або порошок червоного кольору добре розчинний у воді. Добавка термостабільна, стійка до впливу світла, відновників і окислювачів.

Барвник E 124 входить до списку заборонених речовин, як канцероген, що може спровокувати розвиток онкологічних захворювань. Крім того, добавка E 124 є сильним алергеном, і може викликати анафілактичний шок, або приступ ядухи в астматиків і людей з неприйняттям аспірину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень