«У нього в пенісі шарики»: Пригожин почав уникати стосунків з повіями, яких раніше тримав цілий гарем (ФОТО)

Типово він замовляв двох, але після походу на Москву «зник з радарів» (с)

Таких, як справа, Пригожин не брав, "завжди шукав молодих і "нових у цьому ділі". Ліворуч - Пригожин під час недавнього саміту в СПб разом із лідером ЦАР

Видання The Insider поспілкувалося з 22-річною дівчиною, яку називає Саша, що розповіла, як у 18 років продала свою цноту Пригожину за 40 тисяч рублів.

За її словами, восени 2019 року вона була у стані депресії і збиралася лягти в лікарню. Незайманість їй запропонувала продати її знайома ровесниця, якій дуже були потрібні гроші, бо мати вигнала її з дому.

«Вона запитала, чи не хочу я продати свою цноту за 40 тисяч рублів, а вона б тоді отримала комісію. Я така: а давайте, — хоча мені-то самій не настільки гроші потрібні були», — розповіла Саша.

Дівчина наголосила, що її не попередили, що свою цноту вона продає Пригожину навіть під час зустрічі з його «сутенершею», яка відбулася в кафе на Невському проспекті.

Та пояснила їй, що цноту потрібно буде підтвердити у клініці Согазу, назвавши на рецепції пароль «жіночий спорт».

«Через кілька днів після перевірки мене відправили в готель — Solo Sokos Hotel Vasilievsky на Василівському острові. Мені здається, там завжди були якісь кімнати, заброньовані для нього і дівчат і завжди були якісь люди, які їх курирували.

 

Там були дівчата, не незаймані, яким він платив за секс по 5 тисяч рублів. Вони-то мені й розповіли, що це Пригожин. Вони тоді чекали його вже кілька днів», — розказує Саша, яка навіть знайшла, як сфотографувати себе у дзеркалі.

Саша, як виглядає, була дівчина не худа

Інші видання не зупиняються і розповідають доволі дивні подробиці сексуального життя засновника ПВК «Вагнер»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень