У Нетішині пес пошматував ногу 10-річному хлопчику. Рани глибокі (ФОТО)

Вразливим фото краще не дивитись

В сусідній області пес покусав ногу 10-річному школяру. Напад стався у місті Нетішин 18 серпня біля 15:00. Про це журналістам Радіо ТРЕК розповіла мама дитини Наталія Коханюк.

Я дуже занепокоєна питанням собачих притулків і безпечного пересування по місту, але у нас в Нетішині це особливо актуальна проблема, оскільки дуже велика кількість собак, і місцева влада не реагує (або хоче реагувати, але каже, що волонтери та зоозахисники не дають їм це зробити).

 

З цим питанням зверталась до мерії два роки тому, коли також безпритульна собака вперше вкусила дитину і були змушені приймати курс вакцинації від сказу. Тобто це вже вдруге вкусила собака, але інша собака з іншого мікрорайону, - розповідає мама пораненого хлопчика.

За словами жінки, на місці укусу можна помітити білу речовину:

Це була піна, слина і залишки їжі, а також гематома, що і спричинило загоєння.

 

В рану потрапила мікрофлора тваринного походження собаки та м'яса, яким годували. Рани глибокі, - каже жінка.

Під час укусу собака махала головою, чим і спричинила внутрішнє травмування тканин. Зараз хлопчик на стаціонарному лікуванні хірургічного відділення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень