Дівчина з Нетішина представлятиме Україну на Олімпіаді (ФОТО)

Вікторія Ткачук – перша з нетішинських легкоатлеток зі званням майстра спорту міжнародного класу

На Олімпіаду у Токіо поїде Вікторія Ткачук, вихованка спортивної школи ХАЕС.

Легкоатлетка Вікторія була учасницею Олімпіади у Ріо-де-Жанейро у 2016-му. На Олімпіаді Ткачук стала третьою у своєму попередньому забігу (56,14) і пройшла у півфінал, де посіла восьме місце з результатом 56,87. Стабільність, наполегливість, гарні результати стали підставою для присвоєння їй звання майстра спорту міжнародного класу.

Перший тренер Вікторії Олександр Краснов понад 20 років готує бігунів у комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі, якою опікується профспілкова організація ХАЕС.

Відгукуючись про свою найтитулованішу вихованку, тренер відзначає, що Вікторія прийшла з групою малюків 2007 року. Вже у 6 класі у своїй віковій категорії вона виграла районні, обласні, республіканські змагання.

Особливо додала у майстерності, коли перейшла на такий технічно складний вид бігу, як 400 метрів з бар’єрами. Здолала норматив майстрів спорту, була кращою на міжнародних змаганнях. Зрештою підійшла до нормативів елітного дивізіону.

2 червня в італійському Конегліано пройшов міжнародний легкоатлетичний турнір Meeting Città di Conegliano. Вихованка спортивної школи Хмельницька АЕС Вікторія Ткачук завоювала золото в бігу на дистанції 400 метрів з бар'єрами. Вона показала результат в 55.44 секунди – всього на 0.04 с менше олімпійського нормативу.

А у наступних змаганнях Вікторія пробігла за 55.11 секунди та стала незаперечним представником України на Олімпіаді у Токіо.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень