У Нетішині – надзвичайна подія: Мешканцям терміново наказали зачинити вікна

У повітрі виявили підвищений рівень хімічної речовини

Сьогод­ні, 17 жов­тня, у Не­ті­шині в од­но­му з мік­ро­районів міс­та за­фіксували під­ви­ще­ння кон­цен­тра­ції не­без­печної ре­чо­ви­ни у повітрі. Про це повідомив Ви­ко­нав­чий ко­мі­тет Не­ті­шинсь­кої місь­кої ра­ди.

У соцмережах поширили таке офіційне повідомлення:

«Меш­канцям мік­ро­району поб­ли­зу зак­ла­дів дош­кіль­ної ос­ві­ти № 5, № 6, № 7 зачинити вік­на наг­лу­хо. За­ли­шай­тесь у при­мі­щен­нях. Ви­яв­ле­но під­ви­ще­ну кон­цен­тра­цію хло­ру в по­віт­рі. Збе­рі­гай­те спо­кій та бе­ре­жіть се­бе! Пра­цює ДСНС».

Та­кож ви­яв­ле­но під­ви­ще­ну кон­цен­тра­цію хло­ру в по­віт­рі у мік­ро­районі поб­ли­зу зак­ла­дів дош­кіль­ної ос­ві­ти № 8 та Не­ті­шинсь­ко­го лі­цею № 3. Меш­канцям ра­дять зачинити вік­на наг­лу­хо та за­ли­ша­ти­ся у при­мі­щен­нях.

Наразі про причини надзвичайної події не повідомляють. Зауважують лише таке:

Працює ДСНС.

 

Зберігайте спокій та бережіть себе!

 

Радіо Трек стало відомо, що надзвичайна подія не пов'язана з Хмельницькою АЕС. Осередок підвищеної концентрації хлору доволі далеко від важливого енергетичного об'єкта.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень