У міському суді Рівного судді отримують вдвічі менше, ніж в апеляційному 

Скільки становить їх оклад

На сьогодні Рівненському міському суді проблем із дефіцитом суддів, на відміну від апеляційного,  немає. Судочинство у суді здійснює 19 суддів, крім голови суду та його заступника.

За даними пресцентрі міського суду, посадовий оклад судді становить 69 366 грн, при цьому помічник отримує 10 714 грн

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що  середній розмір заробітної плати суддів Апеляційного суду становить 160 000 гривень, а помічників – 13 000 грн. Втім, зауважимо, що у судах різних інстанцій розмір заробітної плати коливається. У судах першої інстанції судді та помічники отримують менше. 

До речі, помічником судді може бути українець із вищою юридичною освітою, який вільно володіє державною мовою. Водночас на посади консультанта суду, секретаря судових засідань, секретаря суду можуть брати громадянина, який має науковий ступінь не нижче молодшого бакалавра або бакалавра.

Як міський суд Рівного працює у період пандемії COVID-19?

Пандемія, спричинена розповсюдженням коронавірусу COVID-19 на роботу суду не вплинула. До того ж на сьогодні на вході до суду у відвідувачів  та учасників судового процесу не перевіряють наявність ПЛР-тестів, сертифікатів про щеплення чи довідок про одужання.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень