Капітальний ремонт вулиці Шевченка у Рівному тимчасово зупинили (ФОТО)

Стало відомо, у чому причина

Восени цього року в Рівному розпочали капітальний ремонт частини вулиці Шевченка.

Від проспекту Миру до буд. № 129 частково зняли асфальт, демонтували бордюри та пригнали техніку. Однак ремонт так і не завершили. Рівнянка Лариса Радковська скаржиться, що на вулиці вже кілька тижнів ніхто нічого не робить.

Люди місили грязюку під час дощу, а зараз, дякуючи Богу, трошки підмерзло і можна ходити, але ходити по дорозі, там де їздять машини, там де ходять діти до НВК №21, – розповіла рівнянка та поділилася фото.

У Департаменті інфраструктури та благоустрою Радіо ТРЕК повідомили:

Ремонтні роботи на вулиці Шевченка призупинили через необхідність коригування проєктно-кошторисної документації. Після цього ремонт продовжать. У зв’язку з цим змінили й дату завершення капітального ремонту вулиці. Тепер роботи триватимуть до 1 серпня 2022 року.

 Нагадаємо, попередньо на роботи, які виконує ТОВ «Прогрес Девелопмент компані»,  передбачили 2 815 950 грн (ред. – майже 3 млн).  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень