У мережі показали директорку школи, яка «здала» випускника, бо обматюкав росію (ФОТО)

А найсмішніше те, що на її сторінці у фейсбуці є дописи з лайкою

Інцидент, який стався на святі останнього дзвоника у Варковичах, обговорюють чи не у кожному куточку України. Там учень у відповідь на класичне «Cлава нації», видав «п*зд*ц російській федерації».

Участь у святковому «зідзвоні» взяли близько 100 людей. Котрийсь із цієї сотні настільки емоційно постраждав, що аж написав на хлопця заяву. Справа дійшла до суду.

Як з’ясувалося, це зробила директорка школи. Саме вона подала скаргу голові тергромади, аби «батьків притягнули до адмінвідповідальності».

Про це повідомляє журналістка Світлана Сирота, яка сьогодні у мережі опублікувала фото «правильної» жіночки.

Дивно, але ще 25 лютого вона публікувала на особистій сторінці допис з лайкою. Виявляється, не так уже й негативно це відображається на емоційному стані директорки.

Світлана Сирота

Знайомтеся, це Антоніна Литвинець - та сама директорка тієї самої школи у Варковичах, котра має небувалий хист керівника і не має педагогічного.


Пані директорка змогла об'єднати 18 учителів та учителиць своєї школи в одностайному душевному пориві та позові на свого учня за його вислів «пи*дець російській федерації» під час онлайн-конференції свята останнього дзвоника.

 

Але, як і варто було очікувати від «педагогів» сталінської традиції, що строчать доноси на своїх учнів, мораль таких людей має подвійне дно.

 

Дуже можливо, що учень, про якого йдеться, встиг добряче допекти за час навчання. Таке справді буває. Але тим більше вважаю написання заяви на нього просто зведенням рахунків, - йдеться у дописі місцевої фб-спільноті «Рівне. Твоє місто».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень