У масштабній ДТП на Рівненщині загинули 26 людей (ОФІЦІЙНО)

Рідних учасників аварії просять звернутися до поліції

У жахливій автопригоді, що напередодні сталася неподалік села Ситне Дубенського району, загинули 26 людей, ще 12 – у лікарнях. З усіма постраждалими працюють працівники міграційної служби та ЦНАПу. 

Точки посадки пасажирів, ймовірно,  були у Києві –  23 пасажири, Житомирі – 5 пасажирів, Новограді-Волинському – 2, на станції Рівне – 5 пасажирів, повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Очільник поліції Рівненщини Олексій Камишанський розповів:

– Водій автомобіля Mercedes-Benz Vito, який спричинив ДТП, намагався обігнати інший автомобіль, що виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із бензовозом, який віз дизельне пальне.

 

Після зіткнення бензовоз перевернувся на бік та інерційно виїхав на смугу зустрічного руху, де зітнувся з автобусом (ред. – він з Харкова їхав до Польщі). Всі транспортні загорілися.  

У аварії загинули водій автобуса, 24 пасажири, серед яких було двох неповнолітніх, а також водій Mercedes-Benz Vito. Водій бензовоза перебуває у лікарні.

Наразі відомо, що слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК України.

– Під час розслідування призначили групу прокурорів та визначили склад слідчо-оперативної групи. Нині тривають усі необхідні слідчі дії.

 

За відкритим кримінальним провадженням призначили 29 експертиз та приймають заходи щодо ідентифікації тіл загиблих. Родичів усіх учасників ДТП  просять звернутися до поліції, – зауважив керівник обласної прокуратури Андрій Рудницький.

Гаряча лінія поліції – 067 675 42 92

З питань стану здоров’я постраждалих можна звернутися до Департаменту охорони здоров'я –  067 494 51 25.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень