У машині було 4 дітей, дівчинка – загинула: Водій зробив заборонений маневр і спричинив смертельну ДТП на Рівненщині (ФОТО)

Аварія сталася близько 14 години

Сьогодні у селі Малушка неподалік Березного сталася смертельна ДТП. Відомо, що на дорозі не розминулися два легковики і внаслідок події несумісні з життям трвами отримала 3-річна дівчинка, донька водія.

Про це ми писали тут:

У поліції з’ясували деталі ДТП. Попередньо, 35-річний водій Opel Vectra виїжджав із узбіччя для виконання маневру розвороту у невстановленому місці.

 

У цей момент сталося зіткнення із попутним легковиком Skoda Octavia під керуванням 27-річного жителя Сарненського району.

У салоні автомобіля Opel перебували водій, його 31-річна дружина та четверо дітей віком від року до шести. Місцеві жителі. Трирічна дівчинка отримала травми, несумісні із життям.

Водій, його дружина та шестирічна донька — у тяжкому стані.

Іще двох потерпілих дітей доставили до медзакладів із травмами різного ступеня.

Постраждали у автопригоді також 27-річний водій та двоє пасажирів легковика Skoda: 38-річний житель Сарненщини та 48-річний волинянин. Їх також доставили до лікарні.

За цим фактом розпочали досудове розслідування. У водіїв відібрали біологічні зразки для перевірки на стан сп'яніння.

Жодного автокрісла для дітей у легковику не було.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень