У ДТП на Рівненщині загинули 6 водіїв мотоциклів

Середній вік загиблих кермувальників двоколісних – від 20 до 40 років

Від початку року на Рівненщині сталося понад півтори тисячі автопригод, у яких травмувалося близько пів тисячі людей, ще близько сотні осіб – загинули.

У відповіді на запит Радіо Трек щодо статистики автопригод у пресслужбі Нацполіції Рівненщини зауважили, що значна кількість аварій стається за участі водії двоколісного транспорту. Таких в області вже зареєстрували 74 і вони, як правило, трапляються у теплу пору року.

У цих ДТП травмувалися 63 особи і 6 водіїв мотоциклів загинули. Середній вік загиблих кермувальників двоколісних – від 20 до 40 років.

Правоохоронці закликають мешканців області дотримуватися правил дорожнього руху і не перевищувати безпечну швидкість. Адже зазвичай саме це є порушення є причиною більшості аварій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень