У людей із цим знаком на долоні особлива доля: вони просто приречені на успіх

Дізнатися, що приховує у собі цей знак допоможе хіромантія

Ні для кого не секрет, що доля людини хоч і загадкова, але головні її повороти зашифровані на руках. Хіромантія - розшифровка ліній на руках. Хтось може не вірити, але люди, які вміють читати й трактувати знаки, застережуть про велику біду або розкажуть про величезне щастя.

Наприклад, лінії на руці можуть розповісти про те, як довго житиме людина, коли очікується шлюб, кількість дітей та інше. Іноді на руці можна знайти загадковий знак у вигляді літери «М».

Що позначає «М» на долоні?

Езотерики вважають, що якщо на вашій руці є знак, що нагадує букву «М», то вам неймовірно пощастило.

Такі люди просто приречені на успіх. Але тут є нюанс. Успіху вдасться досягти тільки в тому разі, якщо ви знайдете справу всього свого життя і будете розвиватися.

До речі, як правило, такі люди вирізняються мудрістю. У них є дар з неймовірною точністю розпізнавати неправду і виводити на чисту воду негідників.

Хіромантія каже, що має значення те, на якій руці розміщений цей загадковий символ - активній чи пасивній.

Якщо «М» на активній руці, то це свідчить про те, що людина вкрай незвичайна - має яскраву індивідуальність і безстрашно йде до поставлених цілей. Як правило, таким людям чужа думка не указ. Для них головне інтуїція та особисті навички.

Якщо ж лінії склалися в «М» на пасивній руці, то така людина творча і їй дуже важливо розвивати свої навички, вміння, здібності. Крім того, такі люди часто дуже добрі, безкорисливі та завжди прийдуть на допомогу.

Що означає буква «М» на двох долонях?

Бувають вкрай рідкісні випадки, коли буква «М» на двох долонях одразу. Езотерики зазначають, що це дуже велика рідкість, адже таким людям пані Фортуна не просто посміхнулася, а несе на своїх руках усе життя. Цим щасливчикам залишається лише плисти за течією і насолоджуватися успіхами.

У цьому випадку головне не сильно задирати ніс і прикладати хоч трохи зусиль, адже успіх любить тих, хто старається.

 

Важливо поставити цілі й остерігатися необдуманих вчинків, щоб забезпечити собі щасливе життя.

Зверніть увагу на свої долоні й уважно їх розгляньте. Звернувшись до такого вчення, як хіромантія, лінії на руці допоможуть дізнатися, що саме для вас підготувала доля.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень