«У Лялі є гідність, у Вакарчука – все інше», – відомий поет і політик натякає, що...

Вакарчук покинув Фонарьову заради іншої жінки?

Днями стало відомо, що після більше ніж 20 років спільного життя Святослав Вакарчук розійшовся з Лялею Фонарьовою. Практично одночасно з’явилися чутки про те, що музикант покинув цивільну дружину заради іншої жінки.

Нібито його вже бачили у Львові з новою обраницею.

Фотопідтвердження цьому немає, однак подейкують, що новій пасії Вакарчука близько 40 років.

Поет і політик Євген Рибчинський, який близько знає і Вакарчука, і Фонарьову, розмістив на своїй сторінці допис, який невдовзі видалив. Однак текст його залишився у мережі. Рибчинський натякає, що винен у всьому Вакарчук, і що

У Лялі є гідність, у Вакарчука – все інше.

Євген Рибчинський

Цікаво, що сам Рибчинський кілька років тому був фігурантом гучного сімейного скандалу. Його друга дружина Юлія, яка мешкає в США з трьома синами, звинуватила колишнього чоловіка в несплаті аліментів і що їй з дітьми доводиться жити всього на $300 в місяць. Тоді Рибчинський за питання журналістів відповів так:

Нічого коментувати. Одним реченням – між мною і Америкою моя дружина вибрала Америку. У неї в Україні є будинок, мерседес, батьки і аліменти. Просто вона ненавидить Україну.

Щодо ситуації з розлученням Вакарчука і Фонарьової Євген Рибчинський висловився більш розлого. Його текст подаємо без змін:

Знаю Славка і Лялю із середини 90-х. Але зовсім з різних джерел. Славко тоді тільки починав свій творчий шлях і чіплявся за будь-яку можливість показатися в телевізорі, а Ляля була дружиною мого друга, відомого стиліста Володі Тарасюка. Статус Славка тоді був доволі невизначений, сотні таких хлопчаків намагалися взяти штурмом Мелораму і Територію А. Комусь пощастило, а комусь менше, селяві.

 

Статус Фонарьової був зовсім інакшим: дружина власника салонів VT, модного, перспективного і впливового стиліста. Коли Ляля пішла від Тарасюка до Вакарчука багато хто просто знизав плечима, бо тоді це був дивний вибір. А для Славка це була, мабуть, чи не перша в житті перемога, за якою потім з`явилися і відомість, і популярність, і заможність, і впливовість, і все решта", — йдеться у дописі.

 

20 років по тому Славко вирішив йти далі і просив не судити суворо. Та й ніхто не судить, розібратися б у своїх пенатах. Просто все колись завершується: молодість, краса, популярність, здоров'я, гроші, життя… Але завжди слід залишатися Людиною.

 

Просто хочеться висловити повагу Лялі, яка приклала всіх зусиль, аби зробити зі Славка зірку, віддала кращі роки життя, залишаючись вічно у тіні його «зоряності», і за 20 із зайвим років не спекулювала прізвищем чоловіка, адже вони не одружені. Впевнений, вона і зараз залишиться у тіні. Бо у Лялі є гідність. А у Вакарчука — все інше", — написав поет.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень