У Львові посеред білого дня викрали дівчину. Здивуєтесь – для чого (ВІДЕО)

Налякані перехожі викликали поліцію

У Львові тіктокери влаштували пранкове викрадення дівчини на у центрі міста. Хтось із очевидців події повідомив про це поліції і в місті оголосили план перехоплення, пише Zaxid.net.

Коли ж виявилось, що викрадення — це постановка, на чотирьох блогерів склали адмінпротоколи за статтею про дрібне хуліганство.

Львів'янам-пранкерам загрожує або штраф 119 грн, або виправні роботи до 60 годин, або адміністративний арешт на 15 діб.

Остаточне покарання блогерам обере суд.

Один з акторів цього відео Остап Оскар розповів журналістам телеканалу «Україна», що вони з друзями не очікували, що зйомки спровокують виклик поліції. За словами блогера, вони мали на меті зняти соціальний ролик.

 - Наші очікування були такі, що ми не доведемо зйомки до кінця – небайдужі люди включаться у процес і, відповідно, ми одразу пояснимо, що відбувається.

 

Відбувалось все не так, як гадалося і ми зрозуміли, що перейшли певну межу», – пояснив він.

Усі учасникам - по 27 років. 

https://www.tiktok.com/@andriy.gavryliv/video/7011590330260786438?is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=7013735130931447302

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень