У Львові оголосили День Жалоби: відомі результати розбору завалів після прильоту російських ракет (ФОТО/ВІДЕО)

Серед загиблих – діти

Сьогодні росія атакувала Львів. Пошкоджені житлові будинки, навчальні заклади і лікарні. Внаслідок прильоту двох ракет - 53 людини отримали травми, а 7 – загинуло.

Зокрема, сьогодні Львів втратив:

  • Базилевич Емілія -7 років
  • Базилевич Дарина - 18 років
  • Базилевич Ярина - 21 рік
  • Базилевич Євгенія - 43 роки
  • Демидова Ірина - 52 роки
  • Погорецький Олександр - 54 роки
  • Арабський Юрій - 55 років

Надзвичайники повідомили, що закінчили роботи на місці ударів та розповіли деталі.

За даними рятувальників, вдалося врятувати 12 людей, пошкодження отримали 53 особи. Відомо про 7 загиблих, серед яких діти віком 7 та 14 років.

Психологи ДСНС Львівщини та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності надали допомогу 103 постраждалим, серед них 16 дітям. До ліквідації наслідків подій від ДСНС залучили понад 150 рятувальників та 38 одиниць спеціальної техніки.

Водночас у Першому медичному об'єднанні Львова повідомили, що станом на 12:00 медичну допомогу надали 50 пацієнтам, що постраждали внаслідок ворожого удару.

34 людини перебувають у стаціонарі, серед них 8 дітей у стані середньої тяжкості. У критичному стані перебувають семеро людей, вісьмох прооперували. Інші пацієнти отримали амбулаторну медичну допомогу.

Мер міста Андрій Садовий після закінчення розбору завалів повідомив, що 5 вересня у Львові оголошено День жалоби в пам’ять про усіх загиблих внаслідок російської атаки.

Сьогодні загинула ціла родина - матір і троє доньок. Про це ми писали тут:

Російська ракета у Львові вбила сім'ю, вижив лише батько (ФОТО)

Звуки вибухів чули у Рівному. Інформації про руйнування і потерпілих немає.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень