Російська ракета у Львові вбила сім'ю, вижив лише батько (ФОТО)

У Львові наразі відомо про сімох загиблих, серед яких троє — діти

Внаслідок ракетної атаки у Львові загинула майже уся сім'я – три доньки Ярина, Дарина та Емілія і дружина Євгенія. Живим залишився лише чоловік Ярослав.

Найстаршій із доньок був 21 рік, вона працювала програмною менеджеркою Офісу «Львів — Молодіжна столиця Європи 2025». Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Сьогодні внаслідок російського удару по Львову, загинула 21-річна Ярина Базилевич. Дівчина працювала у молодіжній мережі "Твори!".

У Львові наразі відомо про сімох загиблих, серед яких троє — діти. Ще 42 людини постраждали. 12 людей вдалося врятувати.

Пошкоджені багатоквартирні та приватні будинки, автівки. Пожежі загасили. Пошуково-рятувальна операція триває.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень