У Курській області загинув військовий з Рівненщини

Воїн родом із Вараської громади

11 серпня на фронті загинув 45-річний Руслан Кісільов. Військовослужбовець отримав смертельне поранення поблизу населеного пункту Леонідово, Курської області рф.

Руслан Кісільов народився у Вараші та навчався у Вараському ліцеї №1. Затим здобув професію столяра у ПТУ ВП РАЕС. До мобілізації працював різноробочим у м.Київ.

У травні 2024 року Руслан Кісільов був призваний до лав Збройних сил України та захищав Батьківщину на передовій.

У загиблого Героя залишилась матір та троє дорослих дітей.

Чин прощання із Русланом Кисільовим буде завтра, 17 серпня, у Вараші. Траурна хода розпочнеться о 13:00 від автовокзалу та попрямує до будинку Перемоги 9А, де відбудеться прощання і поминальна служба.

Поховають захисника на Алеї Героїв кладовища у селі Стара Рафалівка, повідомляють на офіційній сторінці Вараської громади.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень