У Костопільській громаді почав курсувати перший муніципальний автобус

Багато років на маршрутах курсували приватні маршрутки

15 квітня на міський маршрут №3 у Костополі на Рівненщині (вул. Хмизопільська – КП «Костопільводоканал») вийшов перший муніципальний автобус.

 

Це перший автобус із шести, придбаних Костопільською міською радою для забезпечення комфортного перевезення жителів громади. Ще п’ять автобусів місто отримає протягом найближчих двох місяців.

 

Нові автобуси замінять маршрутки на усіх міських маршрутах.

З часом маршрути будуть вдосконалені – їх зроблять кільцевими, аби кожен маршрут охоплював більше вулиць.

До цього упродовж багатьох років на п’яти міських маршрутах їздили лише маршрутки приватних перевізників. Люди часто скаржилися на порушення графіку та вкрай поганий стан цього транспорту.

Увесь міський комунальний транспорт перебуватиме на балансі та на обслуговуванні міського комунального підприємства «Костопількомунсервіс». Вартість проїзду поки не змінюється – 5 грн за одну поїздку. В автобусах працюватимуть кондуктори.

Перших пасажирів нового автобуса №3 у перший день його курсування зустрічали водій та кондуктор, а також ведучі з надувними кульками, - повідомляє Радіо Трек.

Радіо ТРЕК у ТelegramViber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень