«Від підлоги до стелі все було залите кров'ю»: деталі жорстокого вбивства у Костополі (ВІДЕО)

Стареньку жінку вбив рідний племінник

Вона спокійно доживала віку та мріяла про легку смерть і боялася лиш одного – свого племінника, який майже все своє доросле життя відсидів за ґратами.

Про це повідомляє Радіо ТРЕК з посиланням на Надзвичайні Новини.

У Костополі вбивця-рецидивіст вдерся до будинку літньої жінки. 85-річну пенсіонерку, яка ледь ходила, покидьок жорстоко катував. У помешканні все від підлоги до стелі  було залите кров'ю.

Вибите вікно та сліди крові - таку картину побачили сусіди пенсіонерки, але зранку, коли рятувати вже не було кого.

Ірині Василівні було 85. Пенсіонерка проживала сама, але її щодня провідували рідні. Донька жінки, Любов, як завжди прийшла вранці, ту страшну мить не забуде вже ніколи.

Все було в крові. Стіни, вимикачі, все було перекинуте, шафи були відкриті. Зайшла в кімнату і побачила, що мама сиділа біля дивану, на якому спала. Я підійшла до неї, попробувала, вона вже була холодна, - згадує донька вбитої Любов Лисецька.

Перед смертю пенсіонерку жорстоко мордували, били стільцем так, що на ній не лишилося живого місця.

Якби вона своєю смертю вмерла, може б не так важко зараз було, ніж те, що вона перетерпіла перед смертю - зі сльозами на очах каже донька вбитої Валентина Копєйкіна.

Озвірілий чоловік вимагав у пенсіонерки, аби та зізналася, де сховані гроші; свого він домігся. Рідні розповідають, що з будинку зникло щонайменше 15 тисяч гривень, які старенька відкладала на «чорний день».

Нелюд задушив безпомічну бабцю та втік. Рідні Ірини Василівни одразу зрозуміли, хто міг так познущатися з бабусі. Підозра впала на племінника-рецидивіста. Олександр зі своїх 45 років 25 відсидів за ґратами.

Він відсидів 15 років за вбивство. Вийшов і обіцяв, що виправиться, просив вибачення в усієї родини, що більше так поводитись не буде.

Нас поліція запитала, кого ми можемо запідозрити. Ми сказали, що це може бути він. У поліції сказали, що треба робити план-перехоплення на Київ.

Олександр і справді поїхав до столиці, там його і затримали.

Після скоєного чоловік поїхав у Київ до своєї колишньої співмешканки. На цей час затриманий у вбивстві та розбійному нападі жодних показів не дає, - повідомив заступник керівника слідства поліції Костополя Роман Петринчук.

Олександр має безліч судимостей - від крадіжок і розбоїв до вбивства. Востаннє з в'язниці він вийшов лише 2 роки тому й ось знову опинився за ґратами. Цього разу, можливо, назавжди. Довічне позбавлення волі – сааме такого покарання для нелюда вимагатимуть його рідні. Вони переконані, чоловік ніколи не виправиться. Донька загиблої зізналась, якби була дозволена смертна кара, вона наполягала б на ній.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень