У громаді на Рівненщині любителям «пошуміти і подрифтувати» вручатимуть повістки (ВІДЕО)

Серйозні часи вимагають серйозних рішень

Голова Володимирецької селищної ради Василь Ковенько розповів у інтерв'ю виданню "Володимирець.city", що на території громади повістки чоловікам вручають лише представники терцентрів, повідомляє РівнеМедіа.

Однак, за словами посадовця, їм допомагають місцеві спеціалісти, адже вони знають краще де і хто проживає.

Пан Ковенько стверджує, що у володимирецькій громаді немає проблем із врученням повісток. Щобільше, люди самі йдуть до військкоматів, адже мають бажання боронити державу.

Щодо порушників громадського порядку – а мова йде про тих, хто у нас в центрі селища любить пошуміти, подрифтувати – то я вже говорив з військовим комісаром, щоб одразу працівники військкомату туди в центр йшли і таким «активістам» вручали повістки.

 

Тому всі мають розуміти – недоречно порушувати громадський порядок, а тим більше зараз, коли в країні війна і наші земляки боронять нашу Батьківщину, - пркооментував Ковенько.

Голова селищної ради зазначив, що досі випадків вручення повісток у таких ситуаціях не було. Але усіх мешканців громади попередив, що наміри серйозні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень