«У Дубні ТЦК силою пхали чоловіка в авто»: відомо, що відбувалося насправді (ВІДЕО)

Чоловік сам є військовослужбовцем

Днями місцевими соцмережами розлетілося відео, де у Дубні ТЦК нібито силою тягнуть чоловіка в авто. Втім, ця інформація не відповідає дійсності.

На місці працювали співробітники Військової служби правопорядку - це підтвердила журналістам видання «Рівне Медіа» представниця Рівненського зонального відділу Військової служби правопорядку Марина Масленчук.

За її словами, чоловік на відео - це особа, яка самовільно залишила військову частину (СЗЧ).

— Під час проведення розшукових дій посадовими особами відділення ВСП (м. Дубно) Рівненського ЗВ ВСП було розшукано військовослужбовця, який з 04.02.23 перебуває у СЗЧ (відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 статті 408).

 

В подальшому, під час спілкування з представниками відділення ВСП (м. Дубно) Рівненського ЗВ ВСП військовослужбовець вів себе неадекватно та дуже агресивно, схопився за дерево та співпрацювати з представниками ВСП відмовився.

 

Після усного повідомлення військовослужбовець не затримувався та відпущений за місцем проживання, - каже Марина Масленчук.

Відео можна переглянути за посиланням

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Теги: Дубно
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень