«Тривожну кнопку», після нападу на медика, встановили у ЦМЛ Рівного (ВІДЕО)

У поліції показали як вона працює

У центральній міській лікарні Рівного встановили «тривожну кнопку». Рішення взяти під охорону заклад прийнято після того, як 24-річний місцевий житель, якого госпіталізували в лікарню, напав на чергового лікаря приймального відділення і розпилив йому в обличчя сльозогінний газ. Як з'ясувалось, в ту ніч медики викликали охорону, з якою співпрацювала ЦМЛ, втім, фірма була поза зоною.

Після інциденту очільник поліції Рівненської області Олексій Камишанський  ініціював робочу зустріч із представниками міської влади та екстрених служб щодо безпеки у лікарнях області. 

Рівнянину повідомили про підозру у вчиненні хуліганства, — повідомив Олексій Камишанський. — Втім, попри те, те що злочин вдалося розкрити, безпека лікарів — в пріоритеті, тож нам потрібно згуртуватися та забезпечити їхній захист.

Відтак, було прийнято рішення про встановлення тривожних кнопок у всіх медичних установах області. 

Наразі тривожні кнопки встановлено вже у 12 закладах, а сьогодні така функція доступна і для приймального відділення Центральної міської лікарні, — повідомив начальник управління поліції охорони ГУНП в Рівненській області Михайло Кононенко. Профілактична робота у цьому напрямку продовжується.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень