У ЦМЛ м. Рівне ретельно все перевіряють: хто і для чого

У Рівному шукатимуть слабкі та сильні сторони медичних закладів

Фото - 7 Днів
Фото - 7 Днів

У Рівному з 7 червня триває аудит в закладах охорони здоров’я, що підпорядковуються Рівненській міській раді. Про це повідомив міський голова Олександр Третяк.

Аудиторська комісія складається з працівників управління охорони здоров’я виконавчого комітету Рівненської міської ради та депутатів Рівнеради під управлінням профільного заступника Юрія Поліщука.

 - Аудит лікувальних закладів, який ми зараз проводимо - це всебічний аналіз медичної галузі Рівного. Ми не тільки перевіряємо лікувальні заклади, а й аналізуємо, як загалом працює вся система та виявляємо її слабкі та сильні сторони.

 

Мета цього аналізу - це оцінити дієвість та ефективність процесів й проєктів, усунення перешкод та визначення конкретних кроків розвитку медичної галузі.

 

Перевірка ще триває, це кропітка та тривала робота, але її необхідно виконати. Епідемія коронавірусу актуалізувала певні системні проблеми в галузі охорони здоров'я. Тому зараз ми докладаємо всіх зусиль, що виправити ці недоліки, які існують.

 

В іншому випадку нам доведеться зіткнутися з наслідками цих помилок у майбутньому. І це трапиться у найвідповідальніший час, - повідомив міський голова Олександр Третяк.

Міський голова Олександр Третяк. Фото оприлюднила пресслужба Рівненської міської ради.
Міський голова Олександр Третяк. Фото оприлюднила пресслужба Рівненської міської ради.

Мер зазначив,

що з 5 липня розпочалась аудиторська перевірка Центральної міської лікарні.

А станом на четвер, 8 липня, перевірку встигли провести у трьох лікувальних закладах – міській дитячій лікарні та двох стоматологічних поліклініках.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень