Платні послуги у медзакладах Рівненщини просять залишити

Дозвіл на це планують дати депутати на найближчій сесії

Депутати Рівненської обласної ради мають намір надати дозвіл на запровадження в обласних закладах медицини платних послуг, які не входять до переліку тих, що фінансує НСЗУ. Про це говорили під час засідання профільної комісії облради.

З пропозицією запровадити платні послуги в обласних комунальних медзакладах звернулися їхні керівники під час зустрічі з головою обласної ради Сергієм Кондрачуком, інформує Радіо ТРЕК з посиланням на пресслужбу облради.  

Головний аргумент на користь таких новацій – це дасть можливість уникнути розмов щодо законності і ефективності використання благодійних внесків.

 

Крім того, поліпшить фінансовий стан лікарень.

Загалом депутати постійної комісії облради з питань місцевого самоврядування, розвитку територій та європейської інтеграції під головуванням Олександра Дехтярчука розглянули понад 60 питань порядку денного.

Фото: пресслужба облради

Серед них питання, які стосуються призначення керівників 9-ти обласних комунальних підприємств та закладів

зокрема, центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф,  управління майновим комплексом, центру реабілітації дітей з ураженнями ЦНС, центру психічного здоров’я населення, Урвенського психоневрологічного інтернату, школи вищої спортивної майстерності та інших.

Остаточні рішення щодо цих питань депутати ухвалюватимуть на сесії обласної ради 11 березня.

Також депутати постійної комісії розглянули і рекомендували винести на сесію кілька звернень до керівництва держави. А також звернення батьків-вихователів до керівництва та профільних комісій обласної ради щодо фінансової підтримки будинків сімейного типу в частині поліпшення житлових умов, зокрема, проведення робіт з енергозбереження.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень