У Чернігові підлітки до смерті забили поліцейського: усе знімали на телефон (ВІДЕО 18+)

За зауваження 30-річний Артур Єрохін поплатився життям

У Чернігові вночі шестеро молодих людей жорстоко побили двох поліцейських, один з яких помер. Другий «коп» в реанімації. 

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Двоє поліцейських у цивільному зробили зауваження галасливій компанії з шести осіб у супермаркеті. Після цього вони дочекалися чоловіків біля виходу з магазину і почали їх жорстоко бити.

30-річний капітан поліції Артур Єрохін загинув на місці, у нього залишилася дружина і двоє маленьких дітей.

Увага, на відео є жорстокі кадри! 

Ти подарував найбільше багатство ... цих прекрасних, золотих два сердечка. Я все витримаю!! Я сильна!!! Чесно!!!! Я обіцяю!!! Все заради них!!!! Ми не забудемо тебе ніколи!!!

 

Ти поруч будеш ... я знаю... я вірю ... ти будеш з небес нам допомагати. Наш ангел.... Справжні батьки в наш час - це все ж рідкість, - написала дружина вбитого поліцейського Вероніка Єрохіна на своїй сторінці в Facebook.

Прощання з чоловіком відбудеться сьогодні, 4 жовтня.

Поліція затримала шістьох молодих людей, які можуть бути причетні до події. При цьому в мережі з'явилися фотографії деяких з них.

 

Фото можливих підозрюваних (фото: Telegram-канал"Труха Харків")

 

Неповнолітні напали на поліцейських у Чернігові: що відомо

  • У Чернігові, у мікрорайоні Масани, вночі 2 жовтня знайшли тіло загиблого капітана поліції. З'ясувалося, що на нього та його колегу напали 4 молодих людей.
  • Тоді правоохоронці були у цивільному одязі, оскільки перебували у відпустці. Артур Єрохін отримав смертельне поранення, інший поліцейський – потрапив до реанімації.
  • Поліція Чернігівської області відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство та призначила службове розслідування.
  • Підозрюваних вже затримали, серед них є троє неповнолітніх.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень