У центрі Рівного продають будівлю. З молотка

Збиткове держмайно продають на аукціоні

У Рівному відбудеться онлайн аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Рівненський експертно-технічний центр Держпраці». Аукціон запланований на 20 липня поточного року. Про це повідомляє пресслужба Рівненської обласної державної адміністрації. 

Основним видом діяльності підприємства є технічні випробування та дослідження. Серед іншого – діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, професійно-технічна освіта, діяльність у сфері охорони здоров'я, роздрібна торгівля тощо.

Підприємство володіє двома будівлями в центральній частині Рівного на вул. Лермонтова, 7:

 

адміністративними приміщеннями площею 469,3 м² та лабораторним блоком загальною площею 452,7 м².

 

Розмір земельних ділянок під нерухомістю - 0,054 га.

Стартова ціна ЄМК ДП «Рівненський експертно-технічний центр Держпраці» становить 13 807 696 грн, а приймання заявок на участь в онлайн аукціоні триватиме до 19 липня 2021 року.

Детальніше про Рівненський експертно-технічний центр Держпраці: https://bit.ly/35X4HTR

Нагадаємо, Регіональне відділення Фонду Держмайна України по Рівненській та Житомирські області продовжує активно займатися приватизацією збиткового держмайна, яке продається на аукціонах.

Приватизація експертно-технічних центрів Держпраці зумовлена тим, що вони не є профільними для держави, їх діяльність можуть здійснювати приватні підприємства.

 

Інвесторам пропонують бізнес із базою клієнтів та досвідом роботи на ринку.

Взяти участь в аукціонах може кожен охочий. З переліком доступних для приватизації об’єктів можна ознайомитися за посиланням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень