У Ковелі з аукціону продають літаки (ФОТО)

Неробочі

Фото ілюстративне
Державне підприємство «СЕТАМ» продає у Ковелі два літаки Ан-2. Повідомляє Ковель медіа.

 

Підприємство створило Міністерство юстиції України для сприяння реалізації державної політики у сфері організації примусового виконання рішень судів та інших органів або посадових осіб.   

Перший лот – літак із державним і реєстраційним номером UR-84773. Зазначається, що «роботоздатність двигуна не перевірялась. По кузову (фюзеляжу) наявні вм’ятини, потертості відшарування фарби. Колеса в спущеному стані. Згідно з висновком експерта – не може використовуватись за призначенням в поточному стані».

Початкова вартість: 199 тисяч 074 гривень.

Другий лот – літак без бортового номера, однотипний, так само роботоздатність двигуна не перевірялась, а згідно з висновком експерта – не може використовуватись за призначенням в поточному стані.

Початкова вартість: 188 тисяч 730 гривень.

Аукціон призначили на 17 лютого 2021 року.

Відомо, що в лютому 2016 року до Ковельського міжрайвідділу СБУ доставили розібраний Ан-2, який перед тим виявили в полі, неподалік села Софіянівка Маневицького району.

Інший літак (без жодних номерів на борту) був знайдений у лісі поблизу села Кашівка Ковельського району в червні 2016 року. Під час огляду кабіни літака співробітники СБУ виявили карти та документи з інформацією щодо коридорів прольоту через державний кордон, точок злету-посадки та вивантаження товарів.

 За оперативною інформацією, контрабандисти переправляли до Європи бурштин, цигарки та зброю.

Цей літак доставили до Ковеля 15 червня 2016 року.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень