У «Центрі Надії» у Рівному завершили розслідування: чи повернеться на роботу директор

А з батьками учнів закладу мають провести роз'яснювальну роботу

У Рівненському ліцеї «Центр Надії» завершили службове розслідування. Нагадаємо, через чисельні скарги педпрацівників та батьків учнів директорку школи Віру Дундюк відсторони від роботи на час розслідування.

Тоді головний освітянин Рівного пояснював, що авторську методику викладання у «Центрі Надії» вона вважала неправильною та незаконною. 

За результати перевірки у школі мають адаптувати факультативи відповідно до вимог міністерства освіти, забезпечити дотримання санітарних вимог щодо навантаження на дітей, та до 1 вересня провести роз'яснювальну роботу з батьками, аби пояснити їм правила надання додаткових платних послуг. 

 У відповіді на запит Радіо Трек в управлінні освіти не відповіли, хто далі очолюватиме школу. Зараз її директорка перебуває у відпустці.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень