«Ті, хто кричить про всесвітню змову — подивіться в його обличчя»: 47-річний лікар помер від коронавірусу

У чоловіка залишився трирічний син

Про це повідомила у Facebook директорка благодійного фонду "Корпорація монстрів" Катерина Ножевнікова:

"Максим Белінов був лікарем реанімації в 10-й міській лікарні Одеси та одним із контактних лікарів, які рятували пацієнта відділення, у якого згодом був виявлений коронавірус.

 

Тиждень медики інфекційної лікарні намагалися його врятувати. Але, на жаль, Максим пішов із цього світу. Сина у розквіті сил втратила літня мама".

Ножевнікова додала, що ще кілька лікарів відділення перебувають на самоізоляції.

"Всім, хто кричить про всесвітню змову, і всім, хто танцює зараз вечорами на дискотеках із криками "немає ніякого коронавірусу" – просто подивіться в обличчя Максиму. Йому було всього 47 років", – зазначила вона.

Нижче в коментарях Ножевнікова уточнила, що ще один лікар-реаніматолог 34 років також "перебуває в інфекційці на кисні".

Її повідомлення з моменту публікації набрав понад 6,7 тис. лайків, більш як 1,3 тис. коментарів і 5,4 тис. поширень.

У коментарях користувачі писали, що в лікарні не дотримувалися заходів безпеки. Родичі, які приходили до хворих, також не захищалися від інфекцій.

"Знаю історію померлого пацієнта не з чуток. У лікарні він був із березня! Знаю точно, що ні медики, які його обслуговували, ні родичі, які навідувалися, не використовували захист", – написала Ірина Соловйова.

 

"На превеликий жаль, наші лікарі не дотримуються заходів безпеки. У лютому в реанімації цієї лікарні та конкретно цьому лікарю я говорила, що в них прохідний двір і всі без масок.

 

Моїй мамі робили операцію. Наші медики здебільшого самі не вірять в COVID-19. Це такий рівень культури наших лікарів.

 

Зараз те ж саме в обласній лікарні: "прохідний двір, лікарі та медсестри без масок заходять до літніх пацієнтів, медики літні теж без масок, немає карантину, приходять провідувати з дітьми тощо". Але найжахливіше, що лікарі не дотримуються, і це зовсім розхолоджує людей. Така злочинна недбалість", – повідомила Олена Шестерікова.

Керівник міського відділу охорони здоров'я Одеси Олена Якименко розповіла, що спершу лікар-реаніматолог Максим Белінов чотири дні лікувався самостійно вдома, однак стан його здоров'я стрімко погіршувалося. Тож його госпіталізували. 

За інформацією obozrevatel.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень