Що відомо про відкриття театрів та кінотеатрів після карантину

Вони запрацюють на останніх етапах виходу з карантину

Концертні організації, театри та кінотеатри відкриються на останніх етапах виходу з карантину. За попередніми прогнозами це станеться у липні, — повідомляє vgorode.ua посилаючись на коментар в.о. міністра культури та інформаційної політики Світлани Фоменко для УНІАН.

Нині, навіть не стільки ми, скільки головний санітарний лікар, не бачимо можливим відкрити для відвідування ні кінотеатри, ні концертні організації, ні театри. За підрахунками й у наших дискусіях, ми думаємо, що це вже приблизно четвертий-п'ятий етапи виходу з карантину, коли вже майже всі обмеження будуть скасовані, — підкреслила керівник Мінкульту.

При цьому Фоменко зазначила, що все буде залежати від епідеміологічної ситуації в Україні та навантаженні на медичну систему.

Черговий етап пом’якшення карантину в Україні відбудеться уже цієї п’ятниці 22 травня. Зокрема у столиці можуть дозволити роботу спортивних центрів, але без басейнів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень