Туристам у Венеції виплатять компенсацію через дощ

Туристи на пляжах італійського курорту Єзоло на узбережжі Адріатичного моря в Венеції отримають компенсацію в разі, якщо дощ завадить їм приймати сонячні ванни. Про це повідомляє газета La Nuova Venezia.

Літня пропозиція «засмага або гроші назад» почала діяти напередодні, 24 червня. Оренда шезлонга на пляжах Єзоло - задоволення не з дешевих, від 13 до 18 євро на день.

Витрачену на цю послугу суму повернуть туристу за умови, якщо в день, коли він забронював собі місце на березі, випало більше трьох міліметрів опадів в період з 11 до 17 годин.

Департамент туризму Єзоло зважився на такий крок в надії збільшити потік відпочивальників в регіон, чиї плани щодо пляжного відпочинку на венеціанському курорті зіпсувала погана погода.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень