Туристам пояснили, чому сніданок у готелі називають «континентальним»

Цього часто люди не розуміють

При бронюванні готелю можна побачити застереження, що у вартість проживання для гостей входить лише континентальний сніданок. Він може відрізнятися від звичного шведського столу та переважно практикується у європейських готелях.

Що таке континентальний сніданок?

Континентальним сніданком називають легкий прийом їжі, де немає гарячих страв. З теплого до сніданку подаються лише напої у вигляді чаю та кави. Такий сніданок працює за системою самообслуговування, але вибір гостей обмежений, пише dip.

Як правило, такий сніданок включає кілька нарізок ковбаси і сиру, хліб і випічку, джем, яйця, пластівці з молоком і масло.

У деяких готелях континентальний сніданок може відрізнятися: до нього додаються овочі та фрукти. Сам склад залежить від готелю та його рівня, тому може змінюватись.

Ще одна відмінна риса континентального сніданку криється у кількості їжі. Зазвичай його накривають на кількість постояльців. Добавку можна просити, тому не варто приходити до закінчення сніданку – їжі може просто не вистачити.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень