Туреччина для самотньої туристки: правила, щоб не втрапити в халепу

Варто зважити всі «проти»

Туреччина - чудове місце для відпочинку.

В сезон турагенти мають пропозиції на всі запити і гаманці. Тому можна і відпочити, і не потратити всі гроші на тиждень олінклюзіву.

Але є один запит, від якого хороший агент буде вас відмовляти: це організація подорожі в Туреччину для самотньої жінки. 

Туреччина - мусульманська країна з усіма своїми нюансами. 

Якщо ви все ж наважились на таку подорож, буде не зайвим ознайомитися з  правилами, щоб не потрапити в неприємну ситуацію.

Жодного легкого флірту

Туреччина, знову ж таки, мусульманська країна, і становище жінок там відповідне. 

Тому загравання з незнайомим чоловіком може призвести до сумних наслідків. Концепція згоди там працює доволі відносно. З того моменту, як ви дали зрозуміти чоловікові, що зацікавлені у спілкуванні, ви вже не контролюєте ситуацію.

Варто бути обережною варто навіть у барі вашого готелю, що вже казати про міські заклади. 

Ретельно обирайте готель

Звісно, на поїздці в гарячий сезон захочеться заощадити.

Через це багато відпочивальників готові жертвувати комфортом. Але чи безпекою?Думаємо, ні. Чим готель дешевший, тим він менш безпечний. 

Подумайте, як ви будете повертатися пізно ввечері. Найменш безпечний варіант для самотньої туристки - супербюджетний готель на околиці міста.

Звертайтесь до місцевих жінок

Статися може всяке. Можна відстати від групи на екскурсії, заблудитися дорогою в магазин або просто захопитися приголомшливим виглядом. В такому випадку, доведеться звертатись по допомогу до перехожих.

В турецькому менталітеті звернення самотньої дівчини до незнайомого чоловіка часто буде розцінюватись як загравання. Не ризикуйте. Зверніться по допомогу до жінки або сім’ї.

Близькі повинні знати, де ви

Навіть якщо подорожуєте сама, обов’язково підтримуйте постійний контакт із сім’єю чи друзями. Що б ви не планували, розкажіть про це рідним. Знайшли у Стамбулі українців? Плануєте піти у бар та відірватися? Розповідайте рідним про всі свої плани. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень