Турбокільце у Рівному обов’язково буде

Про це заявив міський голова Рівного Володимир Хомко

Щоправда, будуватимуть його не в цьому році. Бо цього року на таку транспортну розв’язку  на розі вулиць Макарова і Дубенської не вистачить грошей. Йдеться про 20 мільйонів гривень. А це – половина річної суми на всю галузь житлово-комунального господарства.

Володимир Хомко також пояснив, чому не можна давати кошти на будівництво турбокільця щороку частинами:

В чому проблема цього турбокільця? Що його не можна розбити на пускові комплекси. Ви ж не закриєте вулицю і  не будете три роки чекати. Його треба зробити моментно і пустити транспорт. Так би можна було розбити на два-три роки.

Будівництво турбокільця міський голова вважає хорошою ідеєю і дуже прорахованою. Адже потоки автотранспорту на розі вулиць Дубенської та Макарова прораховували столичні фахівці з допомогою спеціальної комп’ютерної програми. Та й, за його словами, транспортною розв'язкою потрібно довести до логічного завершення будівництво дороги на вулиці Макарова, у яке вклали 50 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що раніше радник міського голови Дмитро Котляров на засіданні бюджетної комісії міськради пояснював, чому на розі вулиць Макарова та Дубенської треба будувати саме турбокільце, а не просто встановити світлофор. Адже на попередньому засіданні депутати відмовилися починати фінансувати таку транспортну розв’язку на розі вулиць Макарова та Дубенської.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень