Цифрові телескопи та інтерактивні метеостанції з’явилися у школах на Рівненщині (ФОТО)

Крім того, для школярів закупили електронні підручники, планшети, ноутбуки і цифрові вимірювальні комплекси

Фото ілюстративне

На Рівненщині активно запроваджують STEM-освіту*.

49 навчальних закладів області нещодавно отримали надсучасне обладнання для кабінетів фізики, хімії, біології, математики та географії.

Це 5 STEM-лабораторій і 45 оновлених профільних кабінетів для різних навчальних закладів, повідомляють в обласному управлінні освіти.

 

Зокрема, надсучасне обладнання з’явилося у 26 кабінетах фізики, 8 – математики, 7 – біології, а також двох кабінетах хімії і ще двох – географії.

Для учнів закупили електронні підручники, планшети, ноутбуки і цифрові вимірювальні комплекси. Крім того, два кабінети географії оснастили цифровими телескопами, документ-камерами та власними інтерактивними метеостанціями.

Завдяки сучасному інтерактивному мультимедійному обладнанню школярі зможуть у 3D вимірі не лише побачити, а й запроєктувати, дослідити, розрізати, збільшити, провести експеримент чи лабораторну роботу.

Вартість цієї цільової субвенції - понад 34 млн грн, додають в управлінні.

*STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) — наука, технології, інженерія, математика. Цим терміном традиційно окреслюють підхід до освітнього процесу, відповідно до якого основою набуття знань є проста і доступна візуалізація наукових явищ, що дає змогу легко охопити й здобути знання на основі практики та глибокого розуміння процесів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень