130 учнів ліцею на Рівненщині возять три автобуси

Останній запустили лише сьогодні

Відсьогодні ще один шкільний автобус возитиме дітей на навчання до Мащанського ліцею. Навчальний заклад розташований у Малолюбашанській сільраді, що на Костопільщині. Тут навчається 130 дітей з п’яти довколишніх сіл.

Це вже третій транспортний засіб для цього навчального закладу. Новенький ISUZU придбали на умовах співфінансування з Малолюбашанською ОТГ. З обласного бюджету виділили 1 млн 200 тис. грн.

За словами голови обласної ради Олександра Данильчука, це вже другий транспортний засіб, який отримав ліцей за обласною програмою «Шкільний автобус»:

Ця обласна програма, яка працює на умовах співфінансування, дає можливість активним громадам забезпечити довезення школярів до навчальних закладів. Адже самотужки невеликі бюджети не можуть собі дозволити такі витрати.

З іншого боку, дольова участь стимулює місцеві громади шукати шляхи наповнення своїх бюджетів та реалізовувати соціально важливі проекти та ініціативи.

Нагадаємо, що цього року школам Рівненщини мали б придбати 12 спеціальних автобусів. При цьому, їх потрібно у п’ять разів більше.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень