Цьогоріч через ЗНО зменшилась кількість медалістів

Цього року державна підсумкова атестація проводилася у вигляді ЗНО, що стало причиною зменшення кількості медалістів серед учнів

Дані в Рівненській області свідчать, що в 2016 році претендентів на отримання срібної медалі було 122, а на отримання золотої медалі - 446 дитини, загалом це 568 учнів.

Проте реальні результати відрізнялися від запланованих, про них говорить начальник відділу середньої¸ загальної та дошкільної освіти Святослав Сидорук:

По факту отримали срібну медаль 152 дитини, золоту - 263. Разом – 415. Тобто 153 учні, які були претендентами на нагородження медалями після здачі ДПА у вигляді ЗНО цих медалей не отримали.

Також Святослав Сидорук говорить про те, що ЗНО дає об’єктивнішу оцінку рівня знань учнів, і саме тому так зменшується кількість відмінників.

Загалом же тенденція претендентів на отримання срібних та золотих медалей збереглася такою ж, як і торік – це близько 5% учнів.

Також додамо, що цього року на навчання до шкіл області зараховано близько 17 тисяч дітей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень