Цього тижня рівнян чекає "Феєрія квітів"

Експозиція з такою назвою запрацює в галереї "Євро-Арт" у четвер

В клубному кафе галереї європейського живопису відкривається  виставка картин учениці художника Анатолія Іваненка - Музики Людмили. Експозиція розміщена у двох залах і складається із 26 полотен художниці, виконаних в техніці олії, різноманітних за жанровою та видовою структурою – сюжетні композиції, пейзажі, натюрморти. Особливо п. Людмила полюбляє малювати квіти, які власноруч вирощує в своєму саду. Тому назва виставки - «Феєрія квітів» - є невипадковою.

Музика Людмила Романівна (1948 р.н.) народилась в сім’ї військового у м. Сторожинець Чернівецької області. Людмила малювати любила з дитинства, та батько забороняв доньці навіть думати про мистецтво та про те, щоб отримати мистецький фах. Художниця закінчила Київський політехнічний інститут. Працювала на Рівненському заводі газорозрядних приладів.

Доля звела Людмилу Романівну з багаторічним, відоми у нашому місті директором Рівненської дитячої художньої школи Мартиненком Анатолієм Івановичем, який давав їй уроки малювання та вчив «спілкуванню з фарбами», а згодом порадив побратима по творчому цеху – Іваненка Анатолія як художника, близького їй за творчою манерою письма. Саме Анатолій Григорович сприяв становленню Людмили Романівни як  художниці.

Розпочавши свій творчий шлях вже в зрілому віці, художниця переконана, що ніколи не пізно починати займатись тим, що тобі близьке, тим, що приносить задоволення, окрилює та змоложує не тільки душу, а й тіло. Сьогодні художниця багато працює над собою, вдосконалює манеру письма та весь свій вільний час приділяє творчості.

Відкриття виставки відбудеться у четвер, 12 листопада, о 12:00 год. Виставка триватиме по 29 листопада 2015 р.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень