ЦНАП у «Злата Плазі» визначив найпопулярнішу послугу

Та склав графік роботи

Найпопулярніша послуга у відділенні ЦНАПу, яке наприкінці року запрацювало у Торговому Центрі «Злата Плаза» - реєстрація місця проживання. Ця послуга є найбільш запитуваною і в ЦНАПі на майдані Просвіти.  

За словами керівника ЦНАПу Юлії Шигоревої, перші три тижні роботи відділення не можна вважати показовими через надто велику кількість свят, які припадали на цей період. Проте графік роботи відділення склали відповідно до потреб рівнян, говорить Юлія Шигорева:

Клієнти ідуть і клієнти задоволені. 145 видів послуг у цьому відділенні. Працюють за графіком, з 10-00 до 19-00, у п’ятницю і суботу з 10-00 до 17-00, а у вівторок до 21 години. Визначили його практично одразу, як людям зручно.  

ЦНАП і надалі вивчатиме побажання рівнян щодо місць розташування майбутніх відділень центру адмінпослуг у Рівному. На думку Юлії Шигоревої, буде це мікрорайон Ювілейний чи Північний, покаже час.

До слова, відтепер рівненський ЦНАП можна знайти і в Instagram

 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень