Цієї ночі в автівці згоріли двоє

Наразі співробітники поліції встановлюють всі обставини трагедії

Сьогодні о 04:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в легковому автомобілі на трасі Київ-Ковель поблизу села Масевичі Рокитнівського району. За вказаною адресою негайно було направлено чергове відділення рятувальників на пожежній автоцистерні 10-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Рокитне.

Прибувши на місце події, працівники ДСНС встановили, що вогнем повністю охоплений легковий автомобіль «Ауді». На приборкання полум’я рятувальники подали пінний ствол. О 04:40 пожежу вдалося ліквідувати. У майже вщент знищеній автівці вогнеборці виявили тіла двох загиблих чоловіків.

Згодом вдалося з’ясувати, що «Ауді» загорівся після зіткнення з іншим легковим автомобілем марки «Мерседес». Хоча останній легковик не загорівся, проте внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє людей, що перебували в ньому, з травмами різного ступеня були доставлені в центральну районну лікарню.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень