«Цей міф спростовано», - Вівсянник про «голих, босих» працівників швидкої на Рівненщині

Які звертаються до волонтерів

У медиків швидкої допомоги на Рівненщині не вистачає засобів захисту.

Такі повідомлення ширяться у соцмережах. В деяких публікаціях навіть закликають волонтерів збирати допомогу медпрацівникам. Цю інформацію прокоментував на брифінгу начальник управління охорони здоров’я Олег Вівсянник. Каже, що це фейк:

Цей міф спростовано. Ми постійно моніторимо ситуацію в закладах охорони здоров’я, особливо ті, які на першій лінії фронту у боротьбі з COVID-19. Екстрена медична допомога мінімум на 10 днів забезпечена усіма необхідними засобами захисту.

Начальник управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Олег Вівсянник

Чиновник додає, що медикам також закупили тисячу одноразових захисних костюмів. Під час брифінгу у Рівненській ОДА Вівсяника запитували й про розподіл субвенції для 300% доплат медикам, які борються з поширенням COVID-19.

Начальник управління охорони здоров’я розповідає, що на Рівненщину надійшло 17 гривень мільйонів такої субвенції. Гроші вже розподілили на папері. Медикам лишається дочекатися, коли вони надійдуть. Чи вистачить 17 мільйонів усім лікарням, Вівсянник не уточнив.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень