На Рівненщині медикам, які лікують хворих з коронавірусом, зробили подарунок (ФОТО)

Віддали свій заробіток

Про це у соцмережі Фейсбук повідомив міський голова Дубна Василь Антонюк:

Василь Антонюк 1 год · Подарунок Дубенській міській лікарні - інфекційному відділенню за кошти, що нараховані від одноденної заробітної плати працівників апарату, відділів та управлінь Дубенської міської міської ради в сумі 29 тис. 960 грн., з яких придбано холодильник"АTLANT", пральна машина"ВEKO" 11 кг., холодильник "PRIME".

Також він згодом поінформував, що ще майже таку ж суму свого заробітку віддали на потреби інфекційного відділення Дубенської лікарні працівники КП "Дубноводоканал":

Василь Антонюк 50 хв · Був присутній, коли КП" Дубноводоканал"своїм одноденним заробітком розпорядилося таким чином, а саме було придбано на суму 27 тис. 75 грн. різних товарно- матеріальних цінностей: ковдри ватинні 25 шт., подушка сентипух 25шт., комплект постільної білизни 25 шт., простирадло25 шт., наволочка 25 шт., рушник махровий 25шт., акумуляторний оприскувач 1 шт. та все це передано інфекційному відділенню ДМЛ.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень