Три речі, які варто знати рівнянкам до весілля: поради одруженого чоловіка

Американець коротко сформулював правила

Нині у розпалі весільний сезон. Ми пропонуємо вашій увазі корисну інформацію про життя у шлюбі і необхідні складові щасливих сімейних стосунків.

Письменник із Нью-Йорка Стів Джон написав щодо цього свої поради. Стів познайомився з майбутньою дружиною ще підлітками. У день їхнього весілля Стіву було майже 23, а нареченій – 21.

Про шлюб він говорив таке:

Бути одруженим не завжди просто. Ми люди, а люди часто не полегшують один одному життя. Ідеальний шлюб не має чарівної формули, але я можу запропонувати вам кілька порад, набутих за роки шлюбу.

 

Я сам хотів би, щоб мені озвучили їх ще до весілля.

1. Стів Джон говорить, що розмова не обов’язково означає розуміння

 

Коли ви говорите до своєї половинки, ви справді чуєте, що він чи вона каже? Тобто не слова самі по собі, а їхнє значення. Навіть через багато років стосунків я досі іноді неохоче кажу певні речі дружині, бо боюся здатися дріб’язковим чи жалюгідним. Іноді я напрошуся на комплімент замість того, щоб прямо запитати, як я виглядаю. Іншим разом скажу фразу на кшталт "Чому хтось паркується перед самою дорогою?" замість того, щоб попросити дружину попросити друга, який приходить до нас у гості, не паркуватися так. Моя дружина теж так робить. Часом ми намагаємось висловити емоції без слів. Коли у вас з партнером гармонія, ви розумітимете його чи її натяки.

Але, якщо ви відчуєте, що вас не розуміють, скажіть прямо.

2. Ви одружуєтесь не лише з чоловіком чи дружиною. Ви одружуєтесь з його/її життям

 

У мене є один кузен. У моєї дружини двоюрідних братів та сестер аж 12. Мій кузен живе в іншому штаті. Кузен моєї дружини живе лише за годину їзди він нас. Коли я одружився з нею, я одружився на величезній, дружній родині, яка зовсім не була схожою на мою маленьку сім’ю. Я усіх їх люблю, зараз усе гаразд, але знадобився час на те, щоб до нових умов пристосуватися.

Ви повинні бути готовими ділити разом зі своїм чоловіком чи дружиною його/її кар’єру, інтереси і решту речей.

3.Навчіться сперечатися і не ховайтесь від розбіжностей

 

Якщо я можу уникнути суперечки з кимось, незалежно від того, чи це агент з польотів, чи моя власна дружина, я уникну сварки. Впродовж років я щиро вірив, що уникання суперечок означає, що я був стабільним і люблячим чоловіком. Зрештою, усвідомив, що іноді я уникав не суперечок, а проблем. Якщо двоє людей багато часу проводять разом, конфлікт з'явиться, так просто є. Спосіб вирішення конфліктів залежить від вас і вашої пари.

Але уникання суперечки не лише не вирішить проблему, а через це ваша кохана людина може відчути неповагу до себе і навіть відсутність любові.

Письменника цитує Business Insider. 

Всі фото: Depositphotos

Джерело: life.pravda

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень