У Рівному 14 лютого буде одружуватися рекордна кількість пар

І церемонія розпису буде відрізнятися від попередніх

У День Святого Валентина Рівненський ДРАЦС працюватиме до опівночі. Аби всі закохані змогли подати свої заяви про реєстрацію шлюбу.
Про це розповіла заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області з питань державної реєстрації Неля Ковальова. 
Міністерство юстиції вперше організовує акцію «Кохання поза часом». Якщо пара хоче подати заяву саме 14 лютого, то може не хвилюватися, що не встигне зробити це протягом робочого дня. Адже до Дня всіх закоханих час роботи міського ДРАЦСу у Рівному продовжили до опівночі.
 
І навіть якщо хтось тільки планує ввечері 14 лютого освідчуватися у коханні, то, отримавши згоду другої половинки, теж може зробити їй несподіваний сюрприз – запропонувати відразу ж подати заяву до ДРАЦСу. 
Нареченим, які будуть одружуватися цього дня, підготували приємні несподіванки. Ось, що зазначає Неля Ковальова:
Церемонія розпису буде відрізнятися від попередніх.
Ми хочемо створити романтичну атмосферу, приурочену Дню закоханих. Але що саме чекає наречених, поки залишимо у таємниці, аби це стало для них гарним сюрпризом.
 
До слова, одружуватися у Рівному 14 лютого буде рекордна для цього дня кількість пар – 35.
 
За інформацією rivnejust.gov.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень