Трупи в мішках. У Житомирі «повісили» боржників, які не платять внески ОСББ (ФОТО)

«Жорстко»

В одному з дворів Житомира місцеві мешканці влаштували  моторошну інсталяцію. Замість нагадувати на дошці оголошено про борги, вони просто «повісили» божників на каркасі гойдалки.

Про це повідомляє Радіо Трек із посиланням на Житомир.info.

 У нас по вулиці Покровській, будинок 94, на дитячому майданчику висять великі чорні мішки, на таких металевих опорах. На двох чорних мішках – вони як вішальниці – приклеєні аркуші паперу А4 і друкованими буквами написано: «Вони не заплатили внесків в ОСББ Покровське, 94». Тобто, як це? Мешканці зверталися до чергового поліції, він сказав іти на Лесі Українки писати заяву, бо це кримінальна стаття – залякування, булінг. І як це пояснювати дітям, які граються на майданчику…», – розповіла мешканка будинку.

Авторство сповіщень люди приписують голові ОСББ «Покровське, 94». Керівник ОСББ Олександр Нановський пояснює, що в целофан загорнули боксерські груші, аби не псувалися в умовах сирої погоди. А про написи каже: так тут борються з боржниками.

Дивіться, це боксерські груші, просто на них одягнені пакети, через те що дощ та інше. Тому так вчинили для їх збереження. Це вам скаржаться ті, що не платять внески, от і все. Їм коле очі. Нормальні люди гумор розуміють, я думаю. Всі, хто мені дзвонять, кажуть: «Молодець, так і треба боротися з боржниками». А якщо вони по 2-3 роки не платять… Як ви думаєте? Чому інші платять, а решта, грубо кажучи, «забили» та й усе. Я бачив ці написи, – зазначив Олександр Нановський.

На запитання «Хто автор сповіщень?», керівник ОСББ відповідає: «Люди». Мовляв, ті, хто платить внески, обурився на тих, хто не платить.

Люди. У них народилася така ідея. Ну як по-іншому? Люди платять, тим більше, видно, що в будинку все робиться. А є 5 людей, які принципово не платять. Їм не подобається моє керівництво, от і все. Я виконую роль голови ОСББ – роблю те, що хочуть люди бачити. Їх рішення, прийняті на загальних зборах, втілюю в життя. Скаржаться ті, хто реально не платить, – стверджує голова ОСББ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень