Троєщинський базар, магазини й секондхенди: Леся Нікітюк запустила фешн-шоу (ФОТО)

Стилісти на базарі обирають образ для Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк запустила фешн-шоу. Проєкт називається «This is my look of the day» і виходить на сторінці ведучої в інстаграмі. В першій серії шоу стилісти сходили на Троєщинський базар, щоб дібрати образ для зірки.

Завданням було створити лук для походу на Житній ринок. Тобто вдягнутися на базарі, щоб сходити на інший базар.

Отож у першій серії Лесю вдягали стилістка, фешн-блогерка й засновниця школи стилю Umaison Таня та стилістка й диджейка Олімпія. Наразі невідомо скільки серій вийде в фешн-шоу, проте у фіналі один/одна зі стилістів/стилісток отримає можливість одягнути Лесю Нікітюк на шоу Нового каналу.

Про свій проєкт Леся розповідає у пресрелізі таке:

- Я запустила проєкт “This is my look of the day”. Це шоу, в якому талановиті українські стилісти будуть вдягати мене на запропоновану подію.

 

Сума, на яку вони куплятимуть одяг у магазині, обиратиметься рандомно, за допомогою колеса фортуни. В одного учасника грошей більше, в другого — значно менше.

В кожній Insta-програмі тривалістю 2–2,5 хвилини ви побачите, як можна стильно вдягнутися у магазині, на базарі чи в секондхенді на маленький і на великий бюджет.

 

І, до речі, додам від себе, що не завжди на великий бюджет виглядатимете краще. Можна знайти цікаві образи й на невеличку суму.

 

А ще в цій програмі стилісти даватимуть корисні поради під час вибору луків! Тому дивіться уважно й запам'ятовуйте, що зараз модно, — додала зірка.

У першій серії стилістці Тані запропонували лук за вісім тисяч гривень, а Олімпії — за чотири.

Оцінити, хто краще впорався із завданням мають підписники в коментарях.

Джерело: Антоніна.Детектор медіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень