Ознаки несмаку й дешевого одягу: яких речей у гардеробі краще уникати

Аби не виглядати дивно

Гарний і стильний образ – це не про гроші. Часто люди думають, що стильним можна назвати лише одяг з бутіків, за який треба віддати усю зарплату.

Насправді – це не так. Експерти кажуть, що головне – знати секрети збору правильного образу і розвинути у собі почуття стилю. Часто навіть дорогий одяг може бути ознакою несмаку.

Яких речей у гардеробі треба уникати

  • Неякісне штучне хутро

Натуральне хутро стало антитрендом. Тож знайти вироби зі штучного дуже легко. Але знайти виріб, на якому хутро не видаватиме ваш несмак – непросто. Уникайте виробів зі збитим хутром, яке формується в ковтуни. Краще віддавати перевагу виробам із коротким хутром.

  • Неякісна тканина

Купуючи пальто, перевірте, чи не липне до нього волосся і нитки. Засмічена тканина дешевить образ, тож якість речі можна перевірити ще у магазині. Найкраще обирати пальто під колір волосся, тоді ваші пасма будуть менш помітні на тканині.

  • Ґудзики

Ґудзики на піджаку теж можуть виглядати некрасиво. Зокрема, якщо вони пластмасові, дешеві на вигляд і не підходять за стилем до виробу. Краще обрати однотонні ґудзики, у яких не буде зайвих блискіток і декору, і власноруч освіжити виріб.

  • Пошив штанів

Штани мають добре прилягати до тіла та не рухатися при ходьбі. Якщо вони перекручуються, то це вказує на поганий пошив і спотворює форму ноги.

  • Трикотаж

Мало хто знає, що тоненький, безформний трикотаж, який не тримає форму горловини, виглядає поношеним. Обирайте цупкий трикотаж, який служитиме вам кілька років.

  • Багато всього

Останній пункт – найважливіший. Часто деякі жінки одягають якомога яскравіші речі, додають багато біжутерії і агресивний макіяж, і закріплюють це все взуття зі шпильками та сумкою з купою замків і пряжок.

Аби виглядати стильно, обирайте однотонні речі з якісних матеріалів, на яких буде мінімум декору.

І головне – пам’ятайте, в образі може бути максимум 3-4 кольори. Якщо їх більше, то це буде щось подібне до новорічної ялинки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень