Трьох сиріт Рівного забезпечать житлом

Це – однокімнатні квартири

Начальник міськвідділу обліку і  розподілу житла Наталія Марщівська на засіданні міськвиконкому поінформувала, кому квартири дістануться і за який кошт придбані:

Погоджується надання останньої квартири, яка була придбана в цьому році за кошти місцевого бюджету для дитини-сироти. Бурій Наталі вона надається.

 

Третій пункт – це субвенція, яка надійшла з державного бюджету для придбання квартир дітям-сиротам. Відповідно, з переліку осіб, які в нас перебувають на обліку, вибрано дві особи, які підпадають під цю субвенцію. Це Зарічнюк і Онофрійчук.

Наталя Бура житиме у будинку №43 на вулиці Вербовій. Для цього вона має звільнити кімнату у гуртожитку на вулиці Фабричній, 20. А сиротам Вірі Зарічнюк та Владиславу Онофрійчуку, які  були першими у черзі на отримання житла, квартири ще мають купити. Одна з них - у будинку №4/6 на вулиці Князя Острозького, друга - у будинку №8 на вулиці Макарова.

До речі, як повідомив начальник служби у справах дітей Рівного Андрій Міщеня, забезпечення сиріт житлом - це найгостріша проблема, яка у них є. Так, у місті на квартирному обліку перебуває 176 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень